Content & Teksten

Schrijf & deel jouw heldere boodschap
met een sterke contentstrategie

Content & Teksten

Schrijf & deel jouw heldere boodschap met een sterke Contentstrategie.

Alles draait om content...

Content is King!  
Wil je als online ondernemer zichtbaar zijn, dan MOET je content delen. Het heeft geen zin om jouw volgers te overladen met reclameteksten. Natuurlijk wil je af en toe jouw aanbod en diensten promoten. Maar is het niet veel effectiever om een magneet te worden voor jouw ideale klant?

Hoe pak je dit aan? Door waardevolle content te delen. 

Een nieuwe klant in één klik? Dat is knap! Maar niet heel realistisch.
Over het algemeen zul je meerdere contactmomenten moeten creëren om een band op te bouwen met jouw potentiële klanten. Ze willen je eerst beter leren kennen. En wanneer ze overtuigd zijn van de waarde die je biedt en je hun vertrouwen hebt gewonnen, dan zullen ze overgaan tot aankoop. Door sterke geautomatiseerde e-mailflows, vlotte en pakkende webteksten en inspirerende Social Media posts kun je dit proces versnellen. 

Maar wat ga je aan content delen en waar begin je?
Vind je pakkende teksten schrijven lastig?
Of weet je precies wat je wilt delen, maar heb je er simpelweg geen tijd meer voor?

Ik help je graag met het maken van een contentstrategie, planning en/of de uitvoering.

 

Niet is zo lastig…

…als het schrijven van je eigen teksten.
Waarom zou je het dan alleen doen?

Ik help je bij het schrijven en delen van een helder verhaal.

Niet is zo lastig…

…als het schrijven van je eigen teksten. Waarom zou je het dan alleen doen?

Ik help je bij het schrijven en delen van een helder verhaal.

Losse tekstprojecten

Webteksten

Teksten schrijven voor en over jezelf blijft lastig. Je loopt daarbij vaak vast in je hoofd en wilt te veel delen. Ik help je graag bij het schrijven van vlotte, pakkende en heldere teksten voor jouw website of salespage.

Redigeren

Lever je liever zelf het grootste gedeelte van je teksten aan en wil je dat ik deze voor je check op spelling en leesbaarheid. Geen punt. Denk aan e-books, websiteteksten, werkboeken etc.

(Ghost) bloggen

Heb je wel inspiratie voor een nieuwe blog, maar schuif je het schrijven en delen steeds voor je uit? Ik schrijf jouw blog naar aanleiding van een (kort) interview. Of je levert een kladversie of audio aan die ik voor je verwerk.

E-mailmarketing

 Heb je een gratis weggever? Hoe heb je follow-up ingericht? Ik help je bij het uittekenen en schrijven van teksten voor mailfunnels waarbij je jouw klanten laat kennismaken en aanzet tot aankoop.

Structureel uitbesteden

Social Media, nieuwsbrieven & blogs

Om zo effectief mogelijk zichtbaar te zijn voor je doelgroep is het belangrijk om jezelf regelmatig te laten zien.

Maar kost dit je veel moeite en ben je niet goed in het schrijven van pakkende teksten? Schuif je het voor je uit omdat je weet dat het veel tijd in beslag neemt? Of vind je het juist ontzettend lastig om onder woorden te brengen wie jij bent en wat jij doet?

Geen zorgen, daar hebben veel ondernemers last van. Kies er dan voor om jouw contentmarketing geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Ik kan samen met mijn team op structurele basis content maken voor jouw Social Media kanalen, mailings (nieuwsbrieven) en website.

Bedenk je eens…wat kan jij allemaal doen in de tijd die je over houdt?
Precies. Datgene wat jij wel leuk vindt om te doen!

Storytelling

Ik geloof dat je, door dicht bij jezelf te blijven en je authentieke zelf te laten zien, de juiste klanten zult aantrekken. Daar kan ik jou bij helpen. We tunen in op jouw verhaal. En ik zet het om naar teksten voor diverse mediakanalen. Op een manier die bij jou past.

Ben jij spreker en deel jij je verhaal regelmatig voor een groot publiek? Ik heb ervaring met Public Speaking en help je graag om jouw verhaal zo op te bouwen dat jouw publiek van begin tot het einde geboeid en geïnspireerd is door jouw boodschap én jouw Storytelling skills.

Contentstrategie sessie

Planning, uitvoering en strategie

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en heb je geen idee waar je moet beginnen? Je hebt zoveel kennis, maar het zit in je hoofd en je bent het overzicht kwijt. Daarom gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij al die kennis kan delen met de wereld! We creëren overzicht, gaan mindmappen en werken aan de planning.

Of wil je meer focus op strategie? Dan richten we ons op jouw sales- en marketingfunnels en leggen de basis voor een content-strategie die aansluit op jou, jouw klanten en je aanbod. In de sessie, van een hele of een halve dag lopen we een vast stappenplan door of ik maak een programma op maat, geheel afgestemd op jouw specifieke vraagstuk. 

Wil je er meer over weten?
Neem dan contact met me op.

Wil je direct aan de slag? Of heb je nog vragen voor mij?

Flow Contentmarketing
is een handelsnaam van Flow Organizers
Koog aan de Zaan

KvK: 66757371

Privacy en Cookie Statement

075 - 23 40 888

info@flowcontent.nl

Flow Contentmarketing
is een handelsnaam van Flow Organizers
Koog aan de Zaan

KvK: 66757371

Privacy en Cookie Statement

075 - 23 40 888

info@flowcontent.nl